Bestuur

Bestuursleden van de Stichting Paballong HIV/AIDS Care Centre Nederland:

  • Mijke van Rijn (voorzitter)
  • Natalie Mathot (secretaris)
  • Josselien Janssens (bestuurslid)

Voor jaarverslagen van Stichting Paballong: klik hier.

Mijke van Rijn

Sinds 2016 ben ik voorzitter van de stichting Paballong. Ik woon in Amsterdam, ben getrouwd en heb 2 kinderen. Ik ben huisarts verbonden aan een gezondheidscentrum in het hart van Amsterdam.

Door mijn werk ben ik me zeer bewust van het enorme gezondheidsprobleem dat HIV/AIDS is in een groot deel van de wereld, en de enorme verschillen tussen de zorg voor patienten tussen Nederland en armere landen. Ik vind het erg fijn dat ik me middels deze stichting in kan zetten voor patiënten en hun familie in Lesotho.

Door de goede contacten met Gerard Mathot (die in de raad van bestuur zit van de stichting) ben ik ervan overtuigd dat het geld wat wij inzamelen goed terecht komt. Uw steun is nodig!

Natalie Mathot

Met veel enthousiasme zet ik me in voor Stichting Paballong. Ik ben communicatieadviseur bij een gemeente en trotse moeder van een dochter (16).

Lesotho is een prachtig land, in de greep van een verwoestende epidemie die de gehele bevolking direct of indirect raakt. Met name de kinderen, de toekomst van Lesotho, zijn extra kwetsbaar voor de gevolgen van deze ziekte.

Stichting Paballong probeert op vele vlakken de slachtoffers van HIV/AIDS te helpen en verder verspreiding te voorkomen. De inzet van Paballong HIV/AIDS Care Centre en uw steun voor hun werk zijn hard nodig. Helpt u mee?

Josselien Janssens

Mij als bestuurslid voor Stichting Paballong HIV/AIDS Care Centre in te zetten is een eervolle vanzelfsprekendheid.

Ik ben mijn carrière begonnen als journalistiek researcher bij Greenpeace, en heb in 2007 de Post-Academische opleiding Philantropic Studies bij de VU afgerond. Na meer dan 18 jaar als internationale coördinator bij de milieuorganisatie Greenpeace, werk ik sinds 2011 als zelfstandig trainer-coach leiderschapsontwikkeling en teambuilding. Daarnaast zet ik mijn jarenlange non-profitervaring in als bestuurslid voor goede doelen.

Om HIV/AIDS wereldwijd effectief te bestrijden is zowel een globale als lokale aanpak nodig. Paballong HIV/AIDS Care Centre is een prachtig voorbeeld van een zeer effectief. kleinschalig, lokaal initiatief.

Help ons: ook met een kleine gift maakt u al een groot verschil!

Wilt u een bijdrage leveren aan het werk van het Paballong HIV/AIDS Center in Lesotho of heeft u andere vragen? Neem hier contact op!